#

video

Wat je moet weten over Netflix-streaming

netflix

Netflix is snel aan het uitgroeien tot de nummer één internetentertainmentdienst ter wereld, vooral nu streaming internetvideo een aanzienlijke deuk in de pay-per-view televisiereclamedollars aan het maken is. Op het moment van dit schrijven is Netflix al de grootste aanbieder van internetentertainmentdiensten in de wereld, met 193 miljoen betalende klanten. Aan het eind van volgend jaar zal Netflix meer dan 14 miljard dollar aan niet-gelicentieerde inhoud in zijn bibliotheek hebben.

Er zijn momenteel verschillende prijsplannen beschikbaar bij Netflix en andere online bronnen. Momenteel kost het standaard DVD-plan van Netflix minder dan twee films voor een bedrag van $10 of minder per maand. Het best verkopende pakket bij Netflix is het enkele DVD maandplan waarmee de consument kan genieten van een onbeperkt aantal films, zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten. Met een enkel en plan op Netflix, kunt u toegang krijgen tot films op elk moment dat u wilt. Er zijn geen pay-per-view kosten voor het streamen van films.

Op dit moment zijn er vier verschillende opties voor het kopen van een Netflix streaming service plan met inbegrip van de standaard prijs, een premium prijs, de VIP-service die worden geleverd met diverse extra functies, en de standaard prijs zonder bonusfuncties. Momenteel biedt de standaardprijs zonder bonusfuncties een gereduceerd tarief van slechts $ 7,99 per maand, terwijl de premiumprijs bij Netflix een gereduceerd tarief omvat samen met gratis verzending en geen speciale voordelen. Ten slotte is de goedkoopste methode om een Netflix-streamingdienst te kopen door de dvd-exemplaar rechtstreeks online te kopen. Deze methode is op dit moment alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Sources for this article: