#

video

Video-abonnementsdiensten helpt klantgerichte onafhankelijke makers van video-inhoud hun klanten te bereiken

video-abonnement

Video-abonnementstelevisie stelt abonnees in staat één of meerdere videos op te nemen en deze vervolgens op te slaan op hun persoonlijke thuiscomputer, of op een online dienst zoals YouTube. Als een abonnee bijvoorbeeld kiest voor een video-abonnementsdienst die hem op elk moment toegang geeft tot honderden videos op het internet, dan kan hij die videos op zijn computer opslaan op vrijwel dezelfde manier als hij muziek of fotos opslaat. In feite kan een abonnee ervoor kiezen de video zo vaak te bekijken als hij wil, of zo weinig als hij wil, en hij zal nooit een video missen.

Velen denken dat video-abonnementsdiensten tijdverspilling zijn voor de gemiddelde consument, maar de makers van deze video-abonnementsdiensten maken vanaf het begin duidelijk dat dit niet het geval is. Abonnees kunnen vaak genieten van meer voordelen dan ze zich realiseren. Veel abonnees hebben gemerkt dat het persoonlijke tintje dat ontstaat wanneer zij hun eigen videos kunnen opnemen en opslaan, hun leven veel aangenamer heeft gemaakt. Sommige abonnees hebben bijvoorbeeld speciale videoverzoeken kunnen doen en specifieke video-inhoud kunnen aanvragen voor bepaalde gelegenheden.

Er zijn veel voordelen aan video-abonnementsdiensten, maar het grootste voordeel voor abonnees is dat klanten persoonlijke service kunnen ervaren. Dit is niet mogelijk wanneer een klant naar een videotheek gaat zonder eerst contact te hebben met een van de klantgerichte servicemedewerkers die als poortwachters voor de winkel fungeren. Deze medewerkers begrijpen de behoeften van elke abonnee en zijn altijd behulpzaam en staan te popelen om het de klant naar de zin te maken. Bovendien hebben veel abonnees gemeld dat er een hechte persoonlijke relatie met het video-abonnementsbedrijf is ontstaan. Wanneer een klant een van hun videos bekijkt en zich realiseert dat de kwaliteit beter is dan ze hadden verwacht, zullen ze waarschijnlijk vaste klanten worden.

Sources for this article: