#

video

Video-abonnement - Kies de juiste dienstverlener om uw video online te zetten

Video-abonnement is een van de meest innovatieve bedrijfsmodellen die door kabelexploitanten en tv-zenders in India zijn geïntroduceerd. Met een video-abonnement kunnen klanten direct videos bestellen bij één punt, in plaats van ze op het web te zoeken. Het grote voordeel van dit businessmodel is dat klanten de kans krijgen om een maand lang honderden videos van hoge kwaliteit te bekijken zonder extra kosten te hoeven maken. Ook een video-abonnement tv-kanaal geeft een extra functie van on-demand streaming, waarmee de klant om zo veel videos als hij wil voor een bepaalde periode te bekijken zonder te hoeven wachten rond. Dit in tegenstelling tot de conventionele TV, waar kijkers een bepaald programma moeten uitzitten en dan gedwongen worden om halverwege van kanaal te veranderen.

video abonnement

Om het te laten werken, hebben aanbieders van video-abonnementen een platform op het web gebouwd waarmee de bezoeker van de site zich kan abonneren op de dienst met behulp van zijn credit card. De website voor video-abonnementen heeft een opt-in formulier op de website, waarin de bezoeker om zijn creditcardgegevens wordt gevraagd. Zodra de klant zijn gegevens heeft ingevoerd, komt hij op een pagina met het videoplatform en andere betalingsopties. Zodra de klant zijn gegevens heeft bevestigd, kan hij zich abonneren op de dienst van de dienstverlener.

Op deze manier biedt de aanbieder van video-abonnementsdiensten niet alleen een videoplatform, maar ook een on-demand streamingplatform, zodat de klanten toegang hebben tot hun favoriete videos wanneer zij maar willen. Wat de video-abonnement dienstverlener betreft, het idee achter het aanbieden van dezelfde dienst via het web en mobiele apparaten is om te maximaliseren op het gemak van de bezoeker van de site. Echter, terwijl er geen ontkennen het gemak factor, het echte motief voor het verstrekken van dezelfde dienst via deze twee media is de toegevoegde winst aan de dienstverlener kan genieten. Daarom is het belangrijk om de juiste video-abonnementsdiensten te kiezen, want een verkeerde keuze kan u veel geld kosten.

Sources for this article: