#

video

Succesvol video-abonnement - Zes dingen die u nodig hebt om te slagen

video-abonnement

Een video-abonnementenplatform biedt zijn gebruikers een interface om vrijelijk video-inhoud op het internet te bekijken zonder ervoor te betalen. Het video-abonnementenplatform moet een gebruiksvriendelijke, intuïtieve gebruikersinterface bieden, een efficiënte zoekinterface en een naadloze integratie met diverse andere onlinediensten. Het moet ook een breed scala aan formaten ondersteunen, waaronder High Definition (HD), Standard Definition (SD) en de nieuwste internetstreamingformaten, zoals Microsoft Flash en Silverlight. Om ervoor te zorgen dat uw video-abonnementen met al deze online diensten werken, moet het platform dat u gebruikt platformoverschrijdend zijn. Hoewel het platform en de technologie belangrijk zijn, zijn er nog veel meer zaken waarop u moet letten bij het kopen van video-abonnementssoftware.

Een van de belangrijkste aspecten van het videohosting- en abonnementenplatform dat u koopt, moet een geïntegreerd analysesysteem hebben. De meeste videohosting- en abonnementsplatforms bieden hun gebruikers gratis of op proef analytics-software aan, maar de kwaliteit van deze toepassingen is niet altijd even goed. Als u gaat investeren in analysesoftware voor uw platform, zorg er dan voor dat het platform dat u koopt u uitgebreide rapportagemogelijkheden biedt en de mogelijkheid om aangepaste rapporten te draaien. Dit zal u niet alleen helpen om meer te weten te komen over hoe uw abonnees uw platform gebruiken en welke functies populair zijn bij hen, maar het zal u ook helpen om het ontwerp van uw site, de afbeeldingen en videos, de algehele functionaliteit van de site, evenals de inhoud te optimaliseren.

Daarnaast moet de analysesoftware die door uw video-abonnementenplatform wordt geleverd, integreren met meerdere diensten van derden, zoals Google Analytics, Mixpanel en GetAFreelancer. Deze diensten kunnen u voorzien van waardevolle informatie over hoe abonnees gebruik maken van uw site, die u helpt fine-tunen van uw ontwerp en de aard van de inhoud die u moet publiceren om abonnees te trekken en ze te converteren in kopers. Dit soort gedetailleerde informatie is van onschatbare waarde wanneer u abonnees probeert te werven en het aantal verkopen dat u ontvangt te verhogen. Tenslotte, zorg ervoor dat uw platform een uitstekende klantenondersteuning biedt. Een goede klantenservice zal een lange weg te gaan in de richting van ervoor te zorgen dat u in staat zijn om succesvol te beheren uw online video-abonnement platform en uw abonnees.

Sources for this article: