#

video

NetFlix - Een introductie

netflix

Netflix, Inc. is een multiplatform content delivery network en productiebedrijf gevestigd in Los Gatos, Californië, dat bekend staat om zijn film-on-demand dienst die exclusief titels aanbiedt van de grote studios en producenten. Netflix werd in 1997 opgericht door Reed Hastings en Robert Downey Jr. De dienst biedt abonnees functies zoals onbeperkte toegang tot films en televisieshows tegen een maandelijkse vergoeding. Abonnees kunnen de titels die ze willen streamen beoordelen, zoeken naar specifieke netwerken of filmcategorieën en ervoor kiezen om video en audio gelijktijdig te downloaden.

NetFlix biedt ook on-demand pay-per-view films. Leden kunnen bladeren door honderden titels en kiezen welke films ze direct willen bekijken. Elke film wordt geleverd met een kopie voor het eigen kijkgenot van de abonnee. Het NetFlix-lidmaatschapssysteem is beschikbaar op PCs en laptops. Voor de toepassing is een beperkte bandbreedte vereist, zodat de planningssnelheid en de downloadsnelheid beperkt zullen zijn.

Op dit moment kan Netflix bogen op meer dan tweehonderdvijfentwintig miljoen titels wereldwijd. Het biedt meer dan honderdvijfentwintig internationale filmtitels. Abonnees kunnen een brede selectie van populaire films en favoriete films aller tijden vinden. Met eenvoudig te gebruiken tools en snel toegankelijke selecties, maakt NetFlix het eenvoudig en plezierig om te ontspannen en tot rust te komen met de perfecte filmselectie. Dus ga online en begin thuis te genieten van uw favoriete films!

Sources for this article: