#

video

Moet je betalen voor een Netflix-abonnement?

netflix

Als je moet beslissen of je al dan niet een Netflix-abonnement neemt, moet je met een heleboel dingen rekening houden. Allereerst moet het volkomen duidelijk zijn waarom u zich wilt abonneren op Netflix. Bent u van plan om al uw favoriete films in te halen? Wil je elke week alle topfilms zien? Ben je gewoon op zoek naar een plek waar je terecht kunt met vragen over bepaalde films en programmas die je nog wilt bekijken?

Dat hangt er helemaal vanaf wat je er precies mee wilt. De basispakketten van Netflix bevatten een aantal films met een standaarddefinitie, maar afhankelijk van je prioriteiten ben je misschien niet bereid om die slechts vluchtig te bekijken. Als u alleen bereid bent om genoegen te nemen met de minimale functie, zou u kunnen eindigen met het weggeven van meer geld dan u hebt uitgegeven aan Netflix zelf door te kiezen voor de standaard definitie-optie. Maar als je echt graag al je favoriete films wilt hebben, ga dan zeker voor het standaard definitie plan. Het is het meer dan waard.

Maar als je niet veel te besteden hebt aan films, dan moet je overwegen om te upgraden naar het volgende niveau van service, het premium of platina lidmaatschap Netflix. De upgrade is eenvoudig: nadat je het basisabonnement hebt betaald, krijg je direct toegang tot een breed scala aan titels, waaronder populaire films als The Lord of the Rings, Harry Potter en meer. Bovendien krijg je ook toegang tot duizenden films die al online zijn vertoond op verschillende andere websites, en je hoeft je nooit zorgen te maken dat je geen manieren meer hebt om ze te bekijken. Er zijn ook heel wat gratis streamingopties die beschikbaar zijn bij Netflix, en veel mensen melden dat deze ook heel plezierig zijn. Zodra u uw abonnement opwaardeert, is het niet de vraag of u nog zult genieten van basiskabeltelevisie, maar eerder of u er nog steeds van zult genieten na het betalen van een eenmalig bedrag voor een Netflix-abonnement.

Sources for this article: