#

video

Hulu en Netflix vergelijken - Wat is het verschil?

netflix

Als het op thuisentertainment aankomt, is Netflix een van de beste dingen op deze planeet. Het idee om een hele bibliotheek aan films, programmas en muziek te kunnen huren in een digitaal formaat heeft een enorme vlucht genomen. Zelfs als je geen die-hard fan bent van Netflix, heb je waarschijnlijk wel eens van de dienst gehoord. Hoewel er zeker veel mensen zijn die nooit verder komen dan de eerste paar afleveringen van House of Cards, zijn er ook veel mensen die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe en geweldige films om naar te kijken. Als u een van deze mensen bent, kunt u overwegen een abonnement op Netflix te nemen.

Met een abonnement op Netflix hebben abonnees toegang tot een half miljoen titels, wat meer is dan zestig procent van wat beschikbaar is op alle andere streamingdiensten samen. Plus, met een basis Netflix plan, kunt u toegang krijgen tot films en shows zonder iets extra te betalen. Een abonnee die bijvoorbeeld regelmatig vijf of meer films per maand bekijkt, krijgt korting op elke aankoop die hij bij Netflix doet, inclusief boeken, films, games en software. Dit komt bovenop de speciale programmering die beschikbaar is via de service, die ook in verschillende categorie├źn beschikbaar is.

In feite is een van de grootste verschillen tussen gewone Netflix en het bedrijfsmodel van Hulu dat je bij Netflix geen extra kosten hoeft te betalen om je favoriete films en shows te kunnen bekijken. Hulu gebruikt een andere betalingsstructuur, die zowel zijn positieve als negatieve kanten heeft. Aan de ene kant zijn de maandelijkse abonnementsprijzen van Hulu lager dan die van andere streamingdiensten, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen met een budget. Aan de andere kant, als je veel televisie kijkt op netflix, is het maandelijkse bedrag dat Netflix rekent waarschijnlijk veel goedkoper dan de kosten die Hulu vraagt.

Sources for this article: