#

video

Hoe kun je NetFlix op je computer bekijken

Netflix is een van de populairste sites op internet voor zowel nieuwe als oude filmliefhebbers. U kunt nu kijken naar tonnen films, tv-programmas, documentaires, of uit een breed assortiment van de huidige bekroonde Netflix Originals wanneer u maar wilt. Je kunt je ook abonneren op een heleboel verschillende diensten, waaronder Blockbuster DVD, Vongo Video, Sony Play Station, Flemming Media, Yahoo Video, Ehorn Video, Hot Docs, en nog veel meer! Hoe meer abonnementen u neemt, hoe exclusiever en gevarieerder uw aanbod zal zijn. Het is ook heel gemakkelijk om je lidmaatschap op elk moment op te zeggen, dus als je ooit zonder een film of show op Netflix komt te zitten, hoef je je geen zorgen te maken dat je hem kwijtraakt. Je kunt ook de autoplay-functies en andere functies uitschakelen die verwarrend voor je kunnen zijn als je niet bekend bent met hoe het werkt.

netflix

Om te genieten van je favoriete shows en films van Netflix, hoef je alleen maar naar de Netflix-website te gaan en vervolgens in te loggen. Zodra u bent ingelogd, kunt u bladeren door een grote verscheidenheid aan huidige en eerdere bekroonde originele films en tv-programmas van Netflix, zoals Orange is the New Black, Sense8, Lost, Extras, Keeping up With the Joneses, en nog veel meer. Zodra u iets vindt dat u bevalt, drukt u op de knop "kopen", en u wordt onmiddellijk verbonden met een veilige online betalingsverwerker, die uw account verifieert door u een code per e-mail te sturen. Zodra je betaald hebt voor je abonnement, word je automatisch ingeschreven in het ledengedeelte, waar je toegang hebt tot een speciaal kijkgedeelte voor nieuwe releases, evenals een bijgewerkte lijst van alle nieuwste releases die beschikbaar zijn. De lidmaatschapskosten zijn zeer betaalbaar, vooral in vergelijking met pay-per-view-diensten, en je kunt gemakkelijk opzeggen wanneer je maar wilt.

Het mooie van het gebruik van de Netflix-applicatie is dat je deze vrijwel overal kunt gebruiken waar je een internetverbinding hebt. Als je bijvoorbeeld op je laptop op het werk zit, kun je thuis gemakkelijk Netflix kijken op je desktopcomputer. Je kunt de Netflix-applicatie ook gebruiken op je Apple iPhone of iPad, of op je Google Android mobiele telefoon. Met de grote verscheidenheid aan beschikbare kijkapparaten, is er geen reden om niet vandaag nog te beginnen met het Netflix-abonnement. De applicaties maken het gemakkelijk voor u om alle entertainment en educatieve media te ervaren die uw favoriete shows en films te bieden hebben op een ongelooflijk digitaal netwerk.

Sources for this article: