#

video

Hoe films en tv-programmas te bekijken op Netflix

netflix

Netflix, Inc. is een Amerikaanse online televisiedienst en productiebedrijf gevestigd in Los Gatos, Californië, dat zich specialiseert in televisieshows en films. Netflix werd in 1997 opgericht door Reed Hastings en Bruce Kastle. Sinds de oprichting is Netflix aanzienlijk gegroeid in termen van populariteit en vraag. Momenteel biedt het wereldwijd honderdduizenden abonnementszenders aan. Het bedrijf maakt gebruik van het internet om een snelle en ononderbroken toegang tot zijn diensten te bieden. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke interface kunnen Netflix-abonnees kiezen uit verschillende opties, zoals het bekijken van Netflix op hun desktopcomputer, draagbare digitale videoapparaten zoals smartphones en Apple iPod Touch en onderweg via een laptop, iPad of mobiel apparaat zoals de iPhone en iPod Touch.

De nieuwste toevoeging aan de wereld van netflix is On Demand streamingdienst die vergelijkbaar is met On-Demand DVD-verhuur, maar meer voordelen en keuzes biedt. Sinds kort is Netflix On Demand beschikbaar in meer dan vijftig landen wereldwijd, waaronder alle grote steden zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada en Frankrijk. Abonnees die gebruik maken van On Demand functie kan kijken naar films en shows wanneer ze maar willen geen tijdslimiet en geen beperkingen. Er zijn helemaal geen kosten verbonden aan On Demand, wat het voor veel abonnees nog aantrekkelijker maakt. Abonnees kunnen ook verschillende genres van media bekijken via de netflix-applicatie.

Een bijkomend voordeel van netflix is dat ze een gratis upgrade van de service aanbieden, waarvan gebruik kan worden gemaakt door de Netflix-website te bezoeken. Een abonnee die geïnteresseerd is in deze gratis upgrade moet inloggen op de Netflix-website en contact opnemen met de klantenservice om te informeren naar de beschikbaarheid van de gratis upgrade. In feite zijn veel mensen die tevreden waren met de service bereid om hun ervaring met netflix te delen door hun verhaal te vertellen, zodat andere netflix gebruikers van hetzelfde kunnen genieten.

Sources for this article: