#

video

Drie verschillende soorten Netflix-lidmaatschapsplannen

netflix

NetFlix is een zeer populaire keuze geworden voor het streamen van video op het web. Met de introductie van Blu-ray-technologie in 2010 begon Netflix met het aanbieden van video on demand-service met populaire filmtitels. Momenteel is Netflix een van de populairste online bestemmingen voor het bekijken van films en televisie.

Op dit moment biedt Netflix drie verschillende lidmaatschapsniveaus, die variëren in kosten op basis van selectie van onbeperkte videos, meerdere apparaten, en HD beschikbaarheid. De nieuwe prijsverhoging van Netflix verhoogt de maandelijkse abonnementskosten in sommige landen met maximaal 13%. Hoewel de premium service met slechts $8,00/maand nog steeds zeer betaalbaar is, kan de prijsverhoging het maandelijks budgetteren bemoeilijken. Aan de andere kant is het basisplan nog steeds erg goedkoop met slechts $ 8,00 per maand, dus het zou gemakkelijk zijn om over te schakelen als de huidige prijsverhoging financieel zinvol is.

De gemiddelde klant is zich er waarschijnlijk niet van bewust dat er eigenlijk twee soorten NetFlix-service zijn, het standaardplan en het premium- of platinaplan. Het standaardplan biedt veel films en programmas, waaronder populaire films als Crazy Heart en Jaws, terwijl het platinaplan meer recente releases biedt, zoals The Dark Knight Rises, maar ook oudere klassiekers als Star Wars, Its a Wonderful life en Good Will Hunting. Hoewel de standaardversie van netflix meer kost dan de platina of gouden versie, geven veel consumenten de voorkeur aan de hoogwaardige videostreaming die door Netflix wordt geleverd.

Sources for this article: