Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het effectief inzetten en produceren van video. Onze ervaring en liefde voor het vak zorgen ervoor dat strategie en content productie naadloos samenkomen. Dit leidt tot creatieve video’s met een concreet resultaat.

Joep van Oppen
Partner | Filmmaker & Videomarketing Specialist
Joep van Oppen

Joep heeft een passie voor wielrennen, koken en online video. Binnen SoVideo is hij verantwoordelijk voor zowel de productie als de activatie van video. Met zijn jarenlange ervaring als producent verloopt elke productie soepel en efficiënt. Daarbij kent hij de mogelijkheden van YouTube als geen ander, hierdoor is hij in staat om de effectiviteit van zijn producties constant te toetsen en waar nodig te verbeteren. Bel hem gerust voor advies!

Joost van den Bersselaar
Partner | Videomarketing Specialist
Joost van den Bersselaar

Joost is een ondernemende en pragmatische online marketeer met een passie voor video en data. ’s Ochtends checkt hij altijd eerst verschillende blogs om zo altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technologie, trends en designs. Samen met een team kijkt hij hoe video van meerwaarde kan zijn voor nieuwe en bestaande online concepten, producten en diensten. Focus is daarbij op de klant en natuurlijk het resultaat.

Bel ons voor advies over de optimale inzet van video